website
FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR ÖVER 499 SEK*

Återbetalningspolicy

Vår retur- och återbetalningspolicy

Vi har en returpolicy. Vår returpolicy är en 30 dagars policy. Detta innebär att du har upp till trettio dagar efter ditt köp att returnera din vara till oss. Om du vill returnera din vara måste den vara i samma skick som den var när du köpte den. Objektet kan inte användas eller bäras redan. Varan måste ha sin originalförpackning. Kvittot krävs också.

Kontakta oss på support@begrip.com för att starta returprocessen. När vi har godkänt din retur skickar vi ut en fraktetikett. Vi skickar dig också instruktioner så att du vet hur du skickar ditt paket. Vårt innehåll på webbplatsen förklarar allt detta.

Skadestånd

Titta igenom artikeln du beställer när du har fått den från oss. Om du får fel objekt, meddela oss omedelbart. Om det är något som är skadat, kontakta oss och meddela oss omedelbart.

Ej återbetalningsbar

Vi accepterar inte vissa artiklar för retur. Fördärvliga föremål kan inte returneras, till exempel mat eller växter som anses vara fördärvliga föremål. Dessutom tillåter vi inte att skönhetsprodukter eller personlig vård returneras. Något brandfarligt, gas eller farligt material kan inte returneras. Om du har några frågor om din vara kan returneras, vänligen kontakta oss.

Vi accepterar inte returer för artiklar till försäljning eller presentkort.

Utbyten

Om du vill veta det snabbaste sättet att få den artikel du vill ha måste du returnera den artikel du köpte först. När vi har accepterat den returnerade artikeln bör du beställa samma exakta artikel.

Återbetalningar

Vi meddelar dig om vi godkänner den returnerade artikeln. Om du accepterar kommer vi att kontakta dig. Om vi accepterar den returnerade artikeln återbetalar vi dina pengar. Återbetalningen går till vilken betalningsmetod du använde för att köpa din artikel. Det kan ta ditt kreditkort eller din bank tid att bearbeta pengarna eller återbetala dem till ditt kort.

Vad är du ute efter?

XM1 RGB Gaming Mouse - Svart

Någon tittar

XM1 RGB Gaming Mouse - Svart

10 Minuter sedan Från Köpenhamn

Din kundvagn