website
FRI FRAKT PÅ ALLA ORDRAR ÖVER 499 SEK*

Betalsätt

Policy för Betalsätt

Dessa betalningsvillkor online ("Villkor") gäller för din användning av onlinebetalningstransaktionstjänsten ("Tjänsten") som görs tillgänglig av Begrip LLC ("Vi", "Vi" eller "Vårt").

Dessa villkor utgör ett avtal mellan dig och Begrip LLC. Läs dem noggrant. Dessa villkor kan ändras eller läggas till av oss när som helst som vi anser nödvändiga, med eller utan föregående meddelande.

Du samtycker till att vara bunden av bestämmelserna i dessa villkor.

  1. Villkor

1.1. Dessa villkor är en del av Begrip LLCs webbplatsvillkor och användarvillkor som finns tillgängliga här [länk] , som styr din tillgång till och användning av Begrip LLC-webbplatsen. Genom att acceptera att följa villkoren samtycker du också till att följa Begrip LLCs webbplatsvillkor och användningsvillkor. Om det finns en konflikt mellan Begrip LLCs webbplatsvillkor och användningsvillkor och dessa villkor, gäller dessa villkor.

  1. Beviljande av rättigheter

2.1. Du kan använda Tjänsten i syfte att göra betalningar till Begrip LLC via kreditkredittransaktion online, förutsatt att du inte:

2.1.1. På något sätt skadar eller stör tjänsten och / eller tjänsten;

2.1.2. Använd tjänsten för obehöriga eller olagliga ändamål.

2.2. Vi förbehåller oss rätten att när som helst tillfälligt eller permanent avbryta, ändra eller avbryta tjänsten.

  1. Betalning

3.1. Betalningar med tjänsten får endast göras med Visa- eller MasterCard-kreditkort.

3.2. Vi är inte direkt inblandade i onlinebetalningen utan via en tredjepartsleverantör Shopify.

3.3. Du kommer att få ett bekräftelsemail när betalningen har mottagits av vår tredjepartsleverantör.

3.8. När betalningen har gjorts kan den inte annulleras. Vi tar inget ansvar för vägran eller återföring av betalningar, vilket ska vara en fråga mellan dig och din kreditkortsutgivare.

  1. Avgifter

4.1 Internationella kortinnehavare som använder Tjänsten kan ådra sig sin egen banks internationella serviceavgifter, utöver handelsavgiften.

  1. Garantier och ansvarsfriskrivningar

5.1. Du garanterar att:

5.1.1. Du är 18 år eller äldre;

5.1.2. Du har rätt behörighet att giltigt acceptera Villkoren och kan och kommer att uppfylla dina skyldigheter i förhållande till Villkoren.

5.1.3. Det kreditkort som används i samband med tjänsten utfärdas i ditt namn.

5.1.4. Du betalar kreditkortsutgivaren alla avgifter som uppstått vid användningen av Tjänsten.

5.1.5. Den information som du tillhandahåller är sant och korrekt.


  1. Sekretess och användning av information

6.1 Betalningar med tjänsten görs via en säker webbplats från tredje part. Vi kommer att göra alla rimliga ansträngningar för att förhindra obehörig åtkomst till din personliga information. Vi är dock inte ansvariga för någon som helst direkt eller indirekt skada eller förlust för någon avlyssning och / eller "hackning" av data eller annan obehörig tillgång till information som tillhandahålls av dig för att använda tjänsten.

  1. Registrering och kontoåtkomst

7.1. Du kan registrera dig för ett konto på vår webbplats genom att fylla i och skicka in registreringsregistreringsformuläret på vår webbplats och klicka på verifieringslänken i e-postmeddelandet som webbplatsen skickar till dig.

7.2. Du måste meddela oss skriftligen omedelbart om du blir medveten om obehörig användning av ditt konto. Du får inte använda någon annans konto för att komma åt webbplatsen om du inte har den personens uttryckliga tillstånd att göra det.

  1. Användar-ID och lösenord

8.1. Om du registrerar dig för ett konto på vår webbplats kommer vi att ge dig / du kommer att bli ombedd att välja ett användar-ID och lösenord.

8.2. Ditt användar-ID får inte vara vilseledande och måste följa innehållsreglerna, du får inte använda ditt konto eller användar-ID för eller i samband med efterliknande av någon person. Du måste hålla ditt lösenord konfidentiellt. Du måste meddela oss skriftligen omedelbart om du blir medveten om att ditt lösenord avslöjas. Du är ansvarig för all aktivitet på vår webbplats som uppstår på grund av att ditt lösenord inte är konfidentiellt och kan hållas ansvarigt för eventuella förluster till följd av ett sådant fel.

  1. Tillämplig lag

9.1. Dessa villkor regleras av svensk lag. Sveriges domstolar har exklusiv behörighet i alla ärenden i samband med tjänsterna och villkoren.

Vad är du ute efter?

Acer Nitro 24

Någon tittar

Acer Nitro 24" 165hz Gamingskärm XV240YPbmiiprx

10 Minuter sedan Från Köpenhamn

Din kundvagn